MOTIP 0709

Plastik-ja kummidetailide hooldaja 600 ml

0709
Autokaubad Autohooldus Autohooldus- ja puhastusvahendid
Tellimiseks, 1-5 päeva
alates 2024-04-04
6,10 €
Maksudega
MOTIP
600 ml

 

Silikooni sisaldav väliste plastikdetailide puhastusvahend annab uue ja värske välimuse kõikidele värvimata plastikust stangedele, peeglitele, katuseraamidele, ukseliistudele jne. Jätab pindadele ühtlase määrdumisvastase, vett ja mustust hülgava kihi, mis kaitseb ka ilmastikumõjude ja UV-kiirguse eest ning ei lase pinnal pleekuda.

Sõltumata sellest kas plastik on must, hall või mingit vahepealset tooni, muudab vahend pinnad ühtlasemaks ja natuke tumedamaks, jättes mulje, justkui oleks pind märg või õline. Tegelikult vahend mõne aja möödudes aurustub ja pind kuivab ning ei jää kleepuv ega tõmba tolmu külge.

Pihusta õhukese kihina kuivadele pindadele ja hõõru pehme puhta riidega (väga hästi sobivad selleks MOTIPi  poleerimislapid, otsi koodi 0777).

Toode on eriti suures (600 ml) aerosoolpakendis. Tänu uudsele tehnoloogiale ei pea aerosool olema pihustamise ajal püstises asendis, vaid võid pudelit hoida endale sobivalt, kasvõi põhi ülespidi.

MOTIP
0709
Jah
2024-04-04

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun