MAKITA LED Lamp LXT  DML810
MAKITA LED Lamp LXT  DML810
MAKITA LED Lamp LXT  DML810
MAKITA LED Lamp LXT  DML810

MAKITA LED Lamp LXT DML810

DML810
Akutööriistad Akulamp/prozektor
Tellimiseks, 1-5 päeva
alates 2024-04-04
324,20 €
Maksudega

18V X2 / AC • 5 500 Lumen

3 heleduse astet, 5 500 lm, 3 000 lm, 1 500 lm

DML810 on loodud valgustama töökohti kõige karmimates tingimustes, suurendatud kaitse tolmu ja niiskuse vastu IP54. Ümar alus hoiab ära valgusti tahtmatu ümber mineku ja tagab selle vertikaalse asendi taastumise iseeneslikult. DML810 töötab nii 18 V akude kui ka vahelduvvooluga (kaabel kuulub komplekti ). Maksimaalne tööaeg kuni 18 tundi ( kasutades 2X 6.0 Ah akusid ). Vahelduvvoolu abil saab ühendada omavahel kuni 8 valgustit. Aku ja laadia ei kuulu komplekti.

 

Toote kirjeldus:

3 heleduse astet - võimalik valida kõrge 5500 lm, keskmine 3000 lm ja madal 1500 lm, et tagada optimaalne vajalik valgus töökohal.
Mitu valgusrežiimi - Valida saab 3 valgustusrežiimi vahel , täis 360 kraadi valgustus, 180 kraadi vasakule ja 180 kraadi paremale.
Valgusketi võimalus – Vahelduvvoolu abil saab ühendada omavahel kuni 8 valgustit. Varustatud kaitselülitiga kaitseks ülekoormuse eest.
Kaks akuterminali – Kuigi valgusti töötab ühe 18V akuga on tööaja pikendamiseks võimalik lisada teine aku. Ümberlülitus toimub ühelt akult teisele automaatselt.
Aku tühjenemise hoiatus – aku tühjenedes lülitab valgusti automaatselt enamus LED tuled välja jättes tööle ainult ühe, andes sellega märku peatsest aku tühjenemisest.
Kandekäepide - võimaldab valgustit hõlpsalt käsitseda ja ümber paigutada.
IP54 Klass – suurendatud kaitse niiskuse ja tolmu vastu. Mõeldud kasutamiseks õues iga ilmaga.
Töötab nii aku kui ka vahelduvvoolu toitel – Valgusti töötab nii 18v LI-Ion akuplatvormil kui ka 240V vahelduvvooluga. Vahelduvvoolu kaabel on eemaldatav.
Ümardatud aluse disain - Ümar alus hoiab ära valgusti tahtmatu ümber mineku ja tagab selle vertikaalse asendi taastumise iseeneslikult.

DML810
Jah
2024-04-04

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun