F5483 5010994139889
F5483 5010994139889
NERF Roblox mängurelvr Zombie Attack...
NERF Roblox mängurelvr Zombie Attack...

NERF Roblox mängurelvr Zombie Attack Viper Strike

F5483.x
Lastetooted Kodu, rollimängud
alates 2024-04-29
99 Tooted
68,20 €
Maksudega
Its Nerf or nothing! The Nerf brand gets you up and moving with active play for everyone. Nerf toys and games inspire you to push your limits and allow you to be yourself and play your own way. Blasters bring fun and action for kids and parents as well. This Nerf Roblox Zombie Attack: Viper Strike dart-firing blaster takes its inspiration from the Roblox experience Zombie Attack by wenlocktoad vs indra! The blaster includes a special code that allows you to redeem an exclusive virtual item on Roblox! Sink your fangs into dart-blasting fun with this blaster that features a cool snake design. It includes a removable 6-dart clip and 6 Nerf Elite foam darts and has bolt-action priming. Load the clip, slide the priming bolt, and pull the trigger to blast 1 dart.

 
Nerf või mitte midagi! Nerf mänguasjad inspireerivad piire ületama ja lubavad teil olla sina ise! Aidake oma väikesel sõdalasel varuda kõike, mida ta lõbusaks mänguks vajab. Nerf Roblox Zombie Attack: Viper Strike mängurelv on inspireeritud Robloxi videomängust Zombie Attack by wenlocktoad vs indra! Iga pakend sisaldab unikaalset koodi, mis võimaldab sul lunastada eksklusiivse virtuaalse eseme Roblox maailmas! Mängurelval on lahe mao disain, eemaldatav salv ja 6 Nerf Elite laengut. Laadige, libistage süütepolt ja tõmmake päästikut, et tulistada. Kasutage sihtimise stabiliseerimiseks lisatud jalgu ja voltige need kokku, kui enam ei kasuta. Sisse ehitatud sihik aitab sihtimisel. Ametlikud Nerfi laengud on testitud ja heaks kiidetud jõudluse ja kvaliteedi osas ning sobivad suurepäraselt nii sise- kui ka välitingimustes mängimiseks.
NERF
F5483.x
99 Tooted

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun