F4007EL 5010993952014
F4007EL 5010993952014
MONOPOLY lauamäng Monopoly Reis:...
MONOPOLY lauamäng Monopoly Reis:...

MONOPOLY lauamäng Monopoly Reis: Maailma avastusretk (eesti ja läti keeles)

F4007EL.x
Lastetooted Lauamängud, pusled
alates 2024-04-29
100 Tooted
37,90 €
Maksudega
Monopoly - the fast dealing property trading game! The Monopoly Travel World Tour board game is a twist on classic Monopoly gameplay that has players discovering and visiting exciting travel destinations. Players buy destinations, complete travel goals, and stamp the dry-erase gameboard with their token stamper to win. Create memories with the Travel Journal cards that become part of the gameplay in future games and learn fun facts about locations across the globe along the way. What a great game for travel buffs! This travel edition of the Monopoly game is a fun game for a family game night and it´s a great game for kids 8 and up. Game is in Estonian and Latvian languages.

 
Monopoly on tempokas kinnisvaraga kauplemise mäng!Lauamäng "Monopoly Reis: Maailma avastusretk" on klassikalise Monopoly versioon, mille käigus mängijad avastavad ja külastavad põnevaid reisisihtkohti. Mängijad ostavad sihtkohti, täidavad reisieesmärke ja löövad võiduks oma sümboolikaga templit mängulauale. Looge mälestusi reisipäeviku kaartidega, mis muutuvad tulevastes mängudes osaks mängust, ja õppige teel lõbusaid fakte maailma paikade kohta. Milline suurepärane mäng reisihuvilistele! See Monopoly Reis lauamäng sobib suurepäraselt pere mängude õhtuks ja samuti lastele alates 8 aastast. Mäng on eesti ja läti keeles.
MONOPOLY
F4007EL.x
100 Tooted

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun