1416842 5050841684216
1416842 5050841684216
TEAMSTERZ L&S mängukomplekt Sõjaväe...
TEAMSTERZ L&S mängukomplekt Sõjaväe...

TEAMSTERZ L&S mängukomplekt Sõjaväe transporter valguse ja heliga

1416842.x
Lastetooted Mänguautod
alates 2024-05-05
17 Tooted
61,10 €
Maksudega
Defend and protect your city with the Teamsterz Light and Sound Military Transporter! This playset includes a transporter to carry the light and sound military helicopter and free-wheeling military humvee to your army camp! The transporter is free-wheeling which allows for smooth transportation and maneuvering and features a loading ramp so the humvee can be driven on and off with ease. The helicopter features free-moving rotor blades, emergency flashing lights and chopper sounds! The perfect gift for any enthusiastic little driver, offering hours of imaginative fun! Aiding the development of your little ones social skills and fine motor skills as this vehicle is the perfect size for push along play.

 
Teamsterz pakub laias valikus kogutavaid metallsõidukeid, heli- ja valgusefektidega sõidukeid, garaaže ning erinevaidmängu komplekte. Teamsterz tooted on kvaliteetsed ja üksikasjalikud, millega lapsed armastavad mängida. Kaitske end ja oma mängulinna Teamsterzi sõjalise transporteriga! Selles mängukomplektis on transporter, sõjaväehelikopter ning vabalt liikuv maastur. Transporter on vabalt liikuvate ratastega, mis võimaldab nii sujuvat transportimist ja manööverdamist. Lisaks on sellel kaldtee, tänu millele saab maasturiga lihtsalt peale sõita. Helikopteril on vabalt liikuvad rootori labad, vilkuvad tuled ja kopterihelid! Ideaalne kingiidee, mis pakub tundideks loomingulist lõbu kõigile väikestele ja entusiastlikele autohuvilistele! Komplekt aitab teil arendada lapse sotsiaalseid oskusi, kujutlusvõimet ja peenmotoorikat, kuna sõidukid sobivad ideaalselt laste mängimiseks.
TEAMSTERZ
1416842.x
17 Tooted

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun