24924S 8710341249243
24924S 8710341249243
SES ECO sõrmevärvide komplekt põllega

SES ECO sõrmevärvide komplekt põllega

24924S.x
Lastetooted Meisterdamine, kunst
alates 2024-04-30
10 Tooted
23,10 €
Maksudega
This ECO finger paint set contains different colours of finger paint, an activity apron and a roll of recycled paper that you can use to create beautiful works of art. Choose a fun colour and use your fingers to draw. You don´t need to worry about getting your clothes dirty because the ECO apron in the set will protect you against stains. The apron is made of 100% recycled PET bottles and is specially designed for our ECO line. The ECO line contains a higher percentage of natural raw materials and uses recycled materials.

 
SES eco näpuvärvide komplekt sisaldab erinevaid toone näpuvärve, tegevuspõlle ja rulli ümbertöödeldud paberit, mida saate kasutada erinevate kunstiteoste loomiseks. Valige omale lõbus värv ja kasutage joonistamiseks oma sõrmi! Laske oma kujutlusvõimel lennata - te ei pea muretsema oma riiete määrdumise pärast, sest komplektis olev põll kaitseb teie riideid plekkide eest. Põll on valmistatud 100% ümbertöödeldud PET pudelitest ja on spetsiaalselt loodud. SES eco sarja tooted on valmistatud suuremas osas looduslikest toorainetest ja kasutab ringlussevõetud materjale.
SES
24924S.x
10 Tooted

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun