580775 0035051580775
580775 0035051580775
RAINBOW HIGH Nukk Kia Hart, 29 cm
RAINBOW HIGH Nukk Kia Hart, 29 cm

RAINBOW HIGH Nukk Kia Hart, 29 cm

580775.x
Lastetooted Nukud
alates 2024-04-30
71 Tooted
71,00 €
Maksudega
Legend says at the end of the rainbow, there’s a pot of gold. But the truth is, it’s something even more amazing. Only a chosen few with an eye for bold fashions can follow the rainbow to Rainbow High, the colorful fashion school where everyone learns to flaunt their true colors. Kia Hart is from our stunning Rainbow High Fashion doll special edition collection. Kia Hart comes in an exclusive package and has a unique, premium design. She’s dressed in hearts from head to toe and has gorgeous, detailed features and beautiful, multicolored hair. She comes with an extra outfit, shoes, hair comb and includes 12 premium fashion accessories.

 
Legendi järgi on vikerkaare lõpus suur aare. Tegelikult on tegemist vaid poole tõega, seal on midagi enamat! Vaid vähesed saavad võimaluse jõuda Rainbow High’sse, kus neil on võimalus avastada oma tõelised värvid! Rainbow High moenukkude sekka on jõudnud silmapaistvalt kaunis Kia Hart. Uuel eksklusiivselt pakitud nukul on unikaalne, luksuslik välimus. Rainbow High’le kohaselt on Kia Hart riietatud laitmatult kaunilt. Tema rõivaid kaunistavad armsad südamekesed ning tal on imeline mitmevärviline soeng. Kia Hartiga tulevad kaasa lisa riidekomplekt ja mitmed teised lisatarvikud ja aksessuaarid.
RAINBOW HIGH
580775.x
71 Tooted

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 12 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun