HR010GZ
Makita puurvasar
Makita puurvasar XGT 40V ® HR010GZ
  • -38,50 €
HR010GZ
Makita puurvasar
Makita puurvasar XGT 40V ® HR010GZ

Makita puurvasar XGT 40V ® HR010GZ ilma aku ja laadijata

HR010GZ
Инструмент Аккумяляторный инструмент XGT 40V Makita Скидки Makita XGT 40V Аккумуляторный перфоратор
Последние товары на складе
НА МЕСТЕ
2 шт.
230,00 € 268,50 € -38,50 €
С НДС

40Vmax • SDS-PLUS • 20 mm • 2,0 J

Eriti kerge ja võimas 40V puurvasar

 

Tõhus, kerge ja kompaktne akupuurvasarTõhus ja kerge XGT tööriist, mis on mõeldud SDS-PLUS tarvikutega kasutamiseks. Uus ja kompaktne DX16 tolmukogumissüsteem parandab kasutusmugavust veelgi. Vibratsioonivastane käepideme konstruktsioon ja vibratsiooni summutav külgkäepide vähendavad kasutajale mõjuvat koormust ja tagavad mugavama töö. Ilma aku ja laadijata mudel.

 

Toote kirjeldus:

"Kompaktne XGT akupuurvasar HR010G on mõeldud professionaalseks kasutamiseks. Tööriistal on 3-režiimi: puurimine, löökpuurimine ja piikimine.

Vibratsioonivastane tehnoloogia (AVT) vähendab puurides või piikides tekkivat vibratsiooni ja tagab mugavama töö. Optimaalne puuritava augu läbimõõt betooni puurimisel on 6 – 10 mm, kuid 2,0 J löögijõud võimaldab puurida kuni 20 mm läbimõõduga auke. XPT - eXtreme Protection Technology tagab parema tolmu- ja veekindluse ning tööriistal on IP56 kaitseklass.

Puurvasaral on harjadeta hooldusvaba mootor, mis tagab tõhusama töö ja tööriista pikema eluea.

Tööriista on lihtne käsitseda. Konstantelektroonika tõstab automaatselt mootori pöördeid, et säilitada soovitud töökiirus ka suure koormuse korral.

Pöörete reguleerimine päästikust võimaldab reguleerida puurimiskiirust vastavalt vajadusele. Mugavalt ligipääsetav suunavahetuse nupp. SDS+ kiirpadrun võimaldab kiiret ja lihtsat tarviku vahetamist. Ergonoomiline käepide tagab töömugavuse. Sisseehitatud LED-valgus eel- ja järelhõõgumisfunktsiooniga valgustab tööala. Puurvasaral on parema ohutuse tagamiseks elektriline pidur.

Puurvasaral on AWS-funktsioon (Auto-Start Wireless System), mille abil saab tööriista Bluetoothi abil ühendada AWS tolmuimejaga. Tööriista käivitamisel käivitub automaatselt ka tolmuimeja."

HR010GZ
2 шт.

ТРАНСПОРТ

✓ Самовывоз
→  0,00 €
 
Получение товара в нашем магазине по адресу: Pärnu mnt 110 mnt 153, 11313 Tallinn. Для этого вам следует выбрать из способов доставки "Самовывоз". После оплаты счета и комплектации товара мы по телефону или по электронной почте сообщим о прибытии товара в магазин. Товар выдается только заказавшему товар лицу
 
✓ Доставку курьером. 
→ От 3,00 €
 
Время доставки товара указано на карточке товара. Доставка товара осуществляется с понедельника по пятницу с 9.00 до 18.00. Курьер звонит или отправляет короткое сообщение и более точно договаривается с покупателем о времени и месте доставки товара. Курьер доставляет посылки до входной двери или калитки клиента.
Нет отзывов

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Возможно, вам понравится

В этой категории 16 товаров:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Мы используем файлы «cookies» и похожие технологии на нашем веб-сайте, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта.
Используя этот сайт, Вы соглашаетесь с размещением cookie-файлов на Вашем компьютере в соответствии с условиями настоящего правила. Принять условия