41228G 630996412282
41228G 630996412282
HEROES OF GOO JIT ZU DC 2-pakk -...
HEROES OF GOO JIT ZU DC 2-pakk -...

HEROES OF GOO JIT ZU DC 2-pakk - Metallik Batman vs The Riddler

41228G.x
Lastetooted Kangelased
alates 2024-04-30
18 Tooted
37,40 €
Maksudega
Now your favorite DC characters have joined the Heroes of Goo Jit Zu to become the ultimate squishiest, stretchiest and gooiest Heroes ever! Each DC Hero character has a unique goo filling with a different texture and feel. Prepare for the ultimate squishy battle as Metallic Batman versus The Riddler in this awesome Heroes of Goo Jit Zu Versus Pack! The Versus Pack contains one super gooey Exclusive Metallic Batman Goo Jit Zu figure with an amazing swirly ooze filling and one super squishy Exclusive Riddler Goo Jit Zu figure with an awesome green goo filling. Squeeze The Riddler´s body and watch slime bulge out to reveal question marks inside of him!

 
DC superkangelased ja Heroes of Goo Jit Zu on oma jõud taas ühendanud ning on saadaval nüüd vs pakina! Valmistu ülimaks võitluseks! Versus Pack sisaldab kahte super eksklusiivset figuuri: metallik Batman Goo Jit Zu figuuri, millel on hämmastav pöörlev täidis ja ülisaks Riddler Goo Jit Zu figuur, millel on vinge roheline täidis. Pigista Riddleri keha ja vaata, kuidas lima läheb punni ning paljasta küsimärgid tema sees! Tegelasfiguurid on ülimalt vastupidavad, nende venivad kehad võivad minna kuni 3 korda suuremaks ja seejärel naasta oma algse kuju ja suuruse juurde! Avastage uus põnev mänguviis ja päästa päev lahedate kollektsioneeritavate Heroes of Goo Jit Zu kangelastega!
GOO JIT ZU
41228G.x
18 Tooted

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun