41421G 630996414217
41421G 630996414217
HEROES OF GOO JIT ZU Lightyear figuur...
HEROES OF GOO JIT ZU Lightyear figuur...

HEROES OF GOO JIT ZU Lightyear figuur - Supagoo Buzz Lightyear

41421G.x
Lastetooted Kangelased
alates 2024-04-29
16 Tooted
39,70 €
Maksudega
Disney Pixar Lightyear and the Heroes of Goo Jit Zu have combined forces bringing the ultimate line-up of the stretchiest, gooiest and squishiest Lightyear Superheroes ever! Standing at a huge 20 cm tall! Adventure to infinity and beyond with Buzz in a way never seen before! Squish, squeeze and stretch his amazing Gel filled body as he helps protect the universe! Buzz Lightyear Space Ranger Alpha has a unique gel filling. Squeeze and squish him to see his metallic filling move around inside his body! Now you can play with your hero in a new gooey way with NO mess!

 
Disney Pixar Lightyear ja Goo Jit Zu kangelased on ühendanud jõud, tuues kokku kõige venivama, libedama ja pehmema Lightyeari superkangelaste meeskonda! Seikle koos Buzziga lõpmatuseni ja kaugemale, nii nagu seda pole keegi varem teinud! Seistes kangelane on 20 cm pikk. Pigista ja venita tema hämmastavat geeliga täidetud keha, kui ta universumit kaitseb! Buzz Lightyear Space Ranger Alpha on ainulaadse geelitäitega, suru ja pigista teda, et näha, kuidas tema metalliline täidis tema kehas ringi liigub!
GOO JIT ZU
41421G.x
16 Tooted

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun