OREC murutraktor RM982F  Kawasaki

OREC murutraktor RM982F Kawasaki

RM982F
Koduaed Aiatehnika Muruniidukid
Tellimiseks, 1-5 päeva
alates 2024-05-02
13 878,10 €
Maksudega
  • Kindel ehitus
  • Madal raskuskese.
  • Diferentsiaalilukuga käik
  • Usaldusväärne veermik
  • Kasutusmugavus

 

Kindel ehitus

RM982F on ehitatud kindlale raamkonstruktsioonile, mis tagab pikaajalise vastupidavuse ja pikema tööea.

Madal raskuskese.

Masina stabiilsuse igat tüüpi maastikul, eriti äärmuslike kallakutega maastikul, tagab madal raskuskese.

Diferentsiaalilukuga käik

RM982F on varustatud käigukastiga, mis võimaldab diferentsiaalilukustust, mis koos laiade ratastega, millel on suur pind, tagab ohutu haarduvuse ebatasasel ja järsul maastikul.

Usaldusväärne veermik

Traktori kaabits RM982F on varustatud laiade, kõrge turvisega ratastega, mis koos spetsiaalse disainiga Kawasaki FS691V mootori, KYB hüdropumba, 4WD ajami ja 355 kg raskusega tagavad stabiilse liikumise järsul maastikul.

Mootori võimsus

Iga masina süda on mootor, mille võimsus on piisav masina konkreetsele jõudlusele. Traktorikaevur RM982F - Kawasaki FS691V kahesilindriline mootor suurenenud määrimise ja maksimaalse võimsusega 15,4 kW.

Kasutusmugavus

Operaatori mugavus ja ohutus on ekstreemsetes tingimustes töötamisel sama olulised aspektid kui tehnilised lahendused. Juhtrauda saab mugavalt reguleerida kahes tasapinnas. RM982F-s olev operaatori iste pakub täielikku ergonoomiat juhtimisel ja mugavat töökeskonda.

Muud
RM982F
Jah
2024-05-02

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun