OREC murutraktor RMK150 (KAWASAKI) Kawasaki

OREC murutraktor RMK150 (KAWASAKI) Kawasaki

RMK150
Koduaed Aiatehnika Muruniidukid
Tellimiseks, 1-5 päeva
alates 2024-05-02
13 292,70 €
Maksudega

RMK150 lõikelaiusega 135-150 cm on professionaalidele mõeldud ainulaadse struktuuriga masin. Tagab rohu ja umbrohu efektiivse ja täpse niitmise. RMK150 niitmistulemus on nii täpne, et kaob vajadus võsalõikuri järele.

 

Omanike poolt kõrgelt hinnatud RMK150 silmapaistev praktilisus seisneb külghoova ja põhiseadme mugavas kasutamises. Põhiseadme lõiketekil on pöörlevate otstega pöördnuga (1300 p / min), mis tõmbub tahke takistuse tabamisel tagasi. Lõikamise süsteem koosneb fikseeritud nugadega peast ja vahetatavate soontega peast, mida kasutatakse varre alumises osas heintaimede ja umbrohu niitmiseks. Noad on valmistatud Jaapani standardite järgi karastatud terasest, neid eristatakse intensiivse töö ajal lõike kvaliteedi ja kulumiskindluse järgi. Lõikekõrguse reguleerimine võimaldab noad seada vahemikku 5-10 cm.

Külgvarras - paindlik, kokkupandav ja pööratav - suurendab lõikelaiust kuni 150 cm. Varustatud horisontaalse porolooniga mis kaitseb taime tõhusalt niitmisel tekkivate mehaaniliste kahjustuste eest.

Kahesilindrilise KAWASAKI bensiinimootori, suure kütusepaagi (12l), hüdrostaatilise jõuülekande ja diferentsiaalilukuga käigukastiga varustatud kaabits RMK150 tagab masina töökindluse paljude aastate intensiivse kasutamise ja pika tööaja jooksul. Mugav ergonoomilise rooliga iste tagab masina lihtsa manööverdamise (edasiliikumise kiirus kuni 10, tagurpidi - kuni 7 km / h) kitsastes põllukultuuride ridades.

RMK150 on ühtlaselt efektiivne fotogalvaanilistes põllumajandusettevõtetes nii heintaimede, umbrohtude kui ka tihnikute niitmiseks paneelide tugielementide ümber. Samuti teistes piirkondades tehnilisteks lõikusteks teeviitade ja postide juures.

TEHNILISED ANDMED:

  • KAWASAKI FS651V kahesilindriline mootor
  • Elektriline käivitus
  • Kütuse tüüp: pliivaba bensiin
  • Kütusepaagi maht: 12 l.
  • Lõikelaius: 135-150 cm
  • Lõikekõrgus: 5–10 cm
  • Noa kiirus: 1300 p / min
  • Hüdrostaatiline jõuülekanne, lukuga diferentsiaal
  • Edasi liikumise kiirus: 0-10 km / h
  • Tagurdamiskiirus: 0-7,0 km / h
  • Peamine lõikemoodul: Pöörlev nuga võnkuvate otstega
  • Lõikamisüksus: Pea fikseeritud nugadega, Pea vahetatavate nugadega.
  • Mõõtmed: 184 x 165 x 89 cm
Muud
RMK150
Jah
2024-05-02

TRANSPORT

✓ Tulen ise järele
→  0,00 €
 
Kauba kättesaamine meie poes aadressil: Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn. Selleks peaksite valima valiku (TULEN ISE JÄRELE). Pärast arve tasumist teavitame teid telefoni või e-posti teel kauba saabumisest kauplusesse. Kaup antakse välja ainult kauba tellinud isikule
 
✓ Kohaletoimetamine kulleriga 
→ Alates 3,00 €
 
Kohaletoimetamine kulleriga (Cargo, Omniva, DPD, Imper kuller ). Saadetise aeg on märgitud kauba saatelehel. Kauba kohaletoimetamine toimub esmaspäevast reedeni kella 09.00-18.00. Kuller helistab või saadab lühisõnumi ning leppib kokku ostjaga kauba tarnimise aja ja koha. Kuller toimetab paki kliendi ukseni.
Tagasiside puudub

Pilt on illustratiivne ja toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast. Kirjeldus on üldistava iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik toote omadused. E-poe hinnad võivad erineda kaupluses kehtivatest hindadest. Kampaaniad e-poes võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning jaekaubanduse laojäägid ja e-poe olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse tellijat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun